Věř, běž a dokážeš! Maturita za dveřmi!

Ano, ano a je to tady, maturita klepe na dveře a já jsem zjistila, že nemám čas na věci na které bych čas mít chtěla a to je samozřejmě cvičení, jsem v takovém tlaku, že bych potřebovala, aby den měl alespoň 48 hodin (grrrr) :D Vůbec to nestíhám, nevím co mám dělat dříve. Určitě takovéhle potíže nemám sama a proto každý kdo tenhle rok dělá maturitu si musí věřit! Proto přeji všem maturantům i maturantkám mnoho úspěchů z učením a ať to zvládnete! :)

Co dalšího se mi stalo? tomu jsem nemohla věřit ani já - jedna moje spolužačka vypadla z tenisu a druhá, která hrála řekla panu učitelovi jestli bych nemohla hrát já a hádejte co? Opravdu jsem hrála! Byl to takový menší turnaj asi o 12 družstev. Měla jsem radost, 3 dny před turnajem jsem v kostech cítila postup a cítila jsem, že bychom se spolu s mojí spoluhráčkou mohly umístit a co se nestalo? 3 místo! pozitivní myšlení opravdu funguje :D Myslím si, že takhle pozitivně budu myslet i před maturitou, to by to nebylo aby to nedopadlo dobře. :O Tenis mě opravdu začal bavit a tréninky mi opravdu pomohly.. :)

B-day party!


5 komentářů:

  1. Už nějaký ten pátek se snažím na sebe dohlížet, co se týče jídla a velice ráda radím lidem, kteří se snaží změnit svůj životní styl, protože bych jednou chtěla být výživový poradce či nutriční asistent.
    Nejsem sice žádný specialista, ale pár jsem jich navštívila a taky hodně čtu o zdravých jídelníčcích a jídlech.
    Pokud by tedy někdo z Vás měl zájem, byť se zeptat jen na malou věc, tak mě najdete na asku, který jsem právě založila. Nechci totiž vystupovat na facebooku nebo zakládat blog. Na Asku to může být anonymní na a přístupné všem na rozdíl od facebooku.
    Pokud tedy máte zájem se na něco zeptat nebo s něčím poradit, ráda Vám pomůžu. Pokud to tedy bude v mých silách, opravdu nejsem žádný profík, jen se o to zajímám a baví mě to :-)
    ask.fm/Stay_Healthy

    OdpovědětVymazat
  2. Síla pozitivního myšlení je neskutečná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anet to rozhodně, pozitivní myšlení = pozitivní věci :)

      Vymazat
  3. Na cvičení teď kašli, maturita je přednější a až ji uděláš, budeš mít na cvičení času aaaaž moc :-D přeju, ať ji zmákneš levou zadní a ať už ji máš za sebou, mě to čeká za rok, už teď sem tam stresuju :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou silná slova, ale je to bohužel tak, teď na cvičení ani nemám pomyšlení a pořád dělám něco do školy, takže se těším až bude po maturitě až budu moc pořádně zamakat, mám veliké plány :) Nestresuj se! Já se za 2 měsíce ozvu a dám ti vědět jak je to těžké nebo lehké :)

      Vymazat