Steffi´s Challenge: The Movie!



Tohle všechno je začátek, jsou tu sny, které jsou už sepsány a rozhodně se jich nevzdávám, není to o tom, že na to nadávám, ale je to o tom, že mě  to opravdu baví, tohle je ta má cesta, každý má svojí.
Každý má jiné cíle, možná, že se budete smát, ale tohle je začátek. Věřím na vůli, která je silná a s kterou dokážete všechno co chcete, řídit se pocitem, řídit se tím co nám řekne srdce je důležité, protože přesně tohle jsou ty pocity, které jsou správné. Hlavní je se nevzdávat. Každá kritika bude pro mě důležitá.

4 komentáře:

  1. Jdeš-li za svým snem, držím palečky! Hlavně nepolevovat, a jít si tvrdě za svým! On se výsledek jistě mile rád dostaví :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jdu si zatím, tolik energie co mi to dodává, je neuvěřitelné :) Ano všechno jde pomalu, ale jistě :)

      Vymazat
  2. Věřím tomu, ne nadarmo se říká: " Konej co dělá tě šťastným, a spokojenost bude o krok blíž " Ten krok znamená odmítnutí toho, že jsi v cíli... toho že chceš jít dál, a to i přesto že nemusíš. To je to, co dělí lidi na kariéristy a ti.. co se nebáli pokračovat, nasazovali laťku dál a dál... a snaží se jí den co den překonávat. Jsi bojovnice! Ať už se rozhodneš dosáhnout čehokoliv, věřím že to dokážeš. (-:

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, kdybych mohla věnuji se tomu ještě víc naplno, ale čas mi to nedovoluje, ale i přesto, tohle je něco co je cesta po které jdu, po které kráčím pomalu, ale přesto jistě. :) Děkuji za krásný komentář vůbec :)

      Vymazat