Skvělý pocit..

Slyšet „hale  Štefi, ty jsi vážně zhubla, brzy ti spadnou kalhoty“ byla jedna z vět co se krásně poslouchá. Ten pocit, že si myslíte, že cvičíte zbytečně a potom vidět, slyšet a cítit ty změny, jsou fakt odměnou! Božínku, tohle je fakt nádhera, skvělý pocit, Ještě nejsem natolik spokojená, ale můj břicho se dokonce začíná trochu tvarovat, Nejsem ještě na dokonalé úrovni jako mnoha holek, ale to půjde! Veřím v to a chci si za tím jít. Přicházím s další novou fotkou.  Tak co myslíte? jsou tam nějaké změny? 

 První fotka byla pořízená 27. září. 2013 a druhá je stará 8.12. 2013





6 komentářů:

  1. Ta odhodlanost zasluhuje #respekt! Výsledky též! :-) Toho pocitu si nevšímej, to je normální. Kdyby lidi neignorovat odrazující "hlasy" ve své hlavě. Nebylo by na světě tolik skvělých herců, zpěváků, sportovců, atd.. Jelikož ani u nich to nebylo jiné. Překonali to, šli si tvrdě za svým.. A jsou tam kde jsou. :-) Ty jsi jdi pro to, co udělá šťastnou tebe. #NEVZDÁVEJ SE. A ve výsledku budeš hodně šťastná. Držím ty palečky!! Věřím že dokážeš #cokoliv!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahý anonyme, děkuji mockrát rozhodně jsi toho moc vážím! člověk se nikdy nesmí vzdát toho co ho baví, rozhodně ne! a když to všechno přejde na hobby místo toho dřít se, člověk by si měl ze všeho vytěžit zábavu, protože jakmile to člověk bere jako zábavu tak to jde všechno o mnohem lépe. :) Nevím jestli dokážu cokoliv, ale snažit se povzbudit okolí by mě moc těšilo :

      Vymazat
  2. A dávej si pozor na tu přezku u pásku, je možné že jsi alergická na kovy, popřípadě nikl, který je obsažen ve většině kovů. Proto dochází v okolí přezky k zarudnutí. Pokud je to jen z toho jak byl pásek utažen, tento příspěvek ignoruj, popřípadě považuj za bezpředmětný. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už jsem si říkala dávno, že je to nějaké divné, že se mi to moc nelíbí, zkusím přestat nosit pásky a nebo si pořídím jiný :)

      Vymazat
  3. Odrazuje mně tvůj šílený pravopis a často špatně stylizované věty.. což je škoda. Kaja

    OdpovědětVymazat
  4. Příště se budu snažit víc. :)

    OdpovědětVymazat